Cautare

2863 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 arad timi oara" (7.36 secunde)
Compania americana Smithfield a primit noi amenzi pentru nereguli privind fermele detinute in judetul Arad. ... Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
Anul acesta, Transporturile au la dispozitie, prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), 1,42 de miliarde de euro pentru investitiile in infrastructura, atat in drumuri nationale, cat si in autostrazi, in crestere nesemnificativa fata de bugetul de anul trecut, conform proiectului de buget pe 2011, publicat pe site-ul ministerului de resort.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. ... Teiul Doamnei a surprins si accidentat grav pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Daniel de 34 de ani, a condus un motociclu marca First Bike, pe trotuarul sos. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
Adrian de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
IULIAN, de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mitsubishi, pe Calea Vacaresti dinspre Splaiul Unirii catre bd. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere
XIAOJUN de 31 de ani, cetatean chinez cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen Touareg, pe bd. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Falca la Arad. ... N-a frecat nimeni insa "vuitonul", n-a mai pupat-o nimeni pe poseta pe coana mare. Baconschi nu mai pridideste sa-l pupe in curtea palatului pe Zeus.
ritmul de constructie a incetinit fata de perioada anterioara Cele mai importante zece santiere de autostrazi din tara au inaintat, in medie, cu 7% in perioada 1 noiembrie 2011-1 februarie 2012, potrivit unei analize a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
google-analytics.com